Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval hileıyoruz.

Yangın merdivenleri yangın ile bile su taşkını ve zelzele gibi başka katıksız afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla titizlikle korunmalıdır.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Çift kanatlı Yangın kapısı istanbul fiyatı ivedili çıkış kapıları, dışa gerçek oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın muvafık standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını sınırlamak midein etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kesme adetsı 4’ü geçmeyen ve celse yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında asıl olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast tıkızndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Report this wiki page